Patrimoni i Llocs

L'Ermita de Sant Bernabé

De 1902 . Situada en el barri del mateix nom . Esta va ser restaurada fa uns anys

L'Ermita de Sant Roc

Construïda en 1945 , encara que després ha sigut reformada . Esta ermita va ser obra de l'esforç dels ciutadans de Benicull.

La Muntanyeta dels pins

Espai protegit dins de la zona urbana , ja que és un illot de valor ecològic , de vegetació mediterrània , amb un bosc de pins mediterranis i amb sotabosc abundant i ric . És el lloc de reunió de grans i de xicotets per a celebrar la pasqua i disfrutar de la tradicional mona de pasqua.

El Llavaner

L'edifici va ser construït aproximadament en els anys trenta del segle passat. És un Bé d'Interés Cultural (BIC) que integra el Patrimoni Cultural Valencià . La consciència social i la nostàlgia del poble de Benicull de Xúquer respecte d'un edifici que és un punt conegut per tots els ciutadans d'este municipi ja que és on antigament s'anava a llavar la roba , ha fet que este llavador encara estiga en peu i es mantinga en bones condicions , sobretot si es compara amb els d'altres pobles d'al voltant.

La Pedrera

On es van trobar jaciments arqueològics , material ceràmic , restes de coure , treballs en pedra , os , petxines i diversos tipus d'adorns . Els jaciments de l'avenc de la pedrera de Benicull s'inclouen dins l'època de la transició de bronze valencià , situada entre el 1700 i el 1600 abans de Crist.