Festes

- Festes Patronals en honor a la Beata Inés: Les últimes setmanes d'agost. Estes són les festes més importants del poble on la gent es fa partícip de totes les activitats que es realitzen , esports , sopars , balls , pintades de carrer , etc . Cal destacar el dia de la retreta , que sol coincidir amb el dimecres de la setmana de festes i que consistix en un passacarrer per tot el poble on veïns i visitants mostren les seues disfresses , cada any més divertides.

- La festa del Crist dels afligits : A finals del mes d'ocutbre la gent es reunix en la plaça del poble per a fer una menjar de germandat.

- La festa de les Filles de María :Se celebren la segona setmana de juliol. Durant un cap de setmana les festeres realitzen diverses processons i durant la nit convoquen una gran quantitat de públic als balls en la plaça.

- Les Falles: Se celebren del 17 al 19 de març . Encara que no és una de les festes més representatives del poble , és molta la gent que participa i que manté viva la tradició típica valenciana.

- Dia de la celebració de Benicull com a municipi independent: És el cap de setmana mes prop a l'11 de Setembre. Se celebra dónes de 2003 l'any en què va deixar de ser Entitat Local Menor per a declarar-se poble.

- Festa del dia de la bicicleta: Durant tot l'any podran disfrutar de festes , però sobretot estan més concentrades a partir de l'època d'estiu i van entrellaçant amb les festes dels pobles limítrofs.