Avís legal

L'Ajuntament de benicull del xuquer, a través del domini  beniculldexuquer.es facilita informació d'interés general de la població i, especialment, informació i gestions pròpies de l'organització municipal.

La informació facilitada és la vigent en el moment de la seua publicació.

L'Ajuntament procura que aquesta informació siga exacta i precisa, i procedeix a la seua actualització amb la màxima celeritat possible, tractant d'evitar errors i corregint-los tan prompte com els detecta. No obstant això, no pot garantir la inexistència d'errors ni que el contingut de la informació es trobe permanentment actualitzat.

El consistori podrà efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions, supressions o actualitzacions de la informació continguda en beniculldexuquer.es o en la seua configuració o presentació.

L'accés al domini beniculldexuquer.es, així com l'ús de la informació que conté, són de l'exclusiva responsabilitat de l'usuari. L'Ajuntament no és responsable de cap perjudici que poguera derivar-se d'aqueixos fets, ni tampoc pot garantir que l'accés no es veja interromput o que el contingut o programari al qual puga accedir-se estiga lliure d'error o de causar mal.

La informació proporcionada en resposta a qualsevol consulta o petició d'informació té caràcter merament orientatiu i en cap cas resultarà vinculant per a la resolució dels procediments administratius, els quals es troben estrictament subjectes a les normes legals o reglamentàries que els siguen aplicable.

En beniculldexuquer.es s'inclouen enllaços a pàgines de llocs web de tercers, que es considera poden ser d'interés per als usuaris. L'Ajuntament no assumeix cap responsabilitat derivada de les connexions o els continguts d'aqueixos enllaços.

Els continguts d'aquest domini poden ser descarregats en el terminal de l'usuari sempre que siga per al seu ús privat i sense cap fi comercial, però no poden ser objecte d'explotació, reproducció, distribució, modificació, comunicació pública, cessió o transformació, excepte autorització específica i expressa.