Festes

- Festes Patronals en honor a la Beata Inés : Les últimes setmanes d'agost . Estes són les festes més importants del poble on la gent es fa partícip de totes les activitats que es realitzen , esports , sopars , balls , pintades de carrer , etc . Cal destacar el dia de la retreta , que sol coincidir amb el dimecres de la setmana de festes i que consistix en un passacarrer per tot el poble on veïns i visitants mostren les seues disfresses , cada any més divertides.

 

- La festa del Crist dels afligits : A finals del mes d'ocutbre la gent es reunix en la plaça del poble per a fer una menjar de germandat.

 

- La festa de les Filles de María :Se celebren la segona setmana de juliol . Durant un cap de setmana les festeres realitzen diverses processons i durant la nit convoquen una gran quantitat de públic als balls en la plaça.

 

- Les Falles : Se celebren del 17 al 19 de març . Encara que no és una de les festes més representatives del poble , és molta la gent que participa i que manté viva la tradició típica valenciana.

 

- Dia de la celebració de Benicull com a municipi independent : És el cap de setmana mes prop a l'11 de Setembre. Se celebra dónes de 2003 l'any en què va deixar de ser Entitat Local Menor per a declarar-se poble.

 

- Festa del dia de la bicicleta : Durant tot l'any podran disfrutar de festes , però sobretot estan més concentrades a partir de l'època d'estiu i van entrellaçant amb les festes dels pobles limítrofs.

 

  • Falla
  • Festes
  • Bici
  • Filles de Maria 2012

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31